Hanna Loffart

Sommarfest på dagis

Ikväll har vi varit på sommarfest på Thiaras dagis.

Regnmolnen hängde tungt över oss, men vi hann leka på de olika stationerna som man ordnat utomhus innan regnet kom. Då plockade alla med sig picknickfiltarna och fikakorgarna och gick in istället. Inte samma sommarkänsla, men jag tror nog att alla var ganska glada över regnet ändå. Det är sån extrem torka, så det behövdes verkligen.

En mysig kväll fick vi i alla fall.

Nu ikväll har vi även hunnit med att ha min syster Amanda här som klippt håret på pojkarna.
Även min kusin Martin kom förbi och blev klippt, och så tog jag några millimeter på Thiaras hår, så nöjd så!

Men nu väntar en dusch och sen ska jag slänga mig raklång på soffan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats