Hanna Loffart

Sömntuta + nyheter Newbie

Igår tog Thiara en riktig sovdag. Hon sov 4 timmar på mitt jobb. Sen var hon vaken nån kvart när vi var på bankmöte, sen sov hon nästan hela kvällen. Vi var över till Linda och Henke och blev bjudna på en lyxig 3-rätters (MUMS!) och hon sov nästan hela tiden där också. Jag hade ställt in mig på en vaken-natt, men icke! Hon sov till 6 imorse, åt lite och sov sen vidare till 8.

I förmiddags kom Ida och Sigge hit och lekte lite med oss. Eller – Sigge lekte. Det blev en ganska kort visit då Sigge skulle hem för att äta och sova middag. Och lagom när de åkte iväg så somnade Thiara – och sover fortfarande! Så nu har hon sovit i över 3 timmar. Haha. Trött tjej!

Jag har bakat lite till Thexas födelsedagsfirande imorgon, plockat lite och skrivit inbjudningskort till Thexas kommande barnkalas.

Emil jobbar så det är väldigt tyst och tomt här hemma. Han slutar jobba om ca en timme, får se vad vi hittar på då. Ikväll ska vi ner till grannarna för mellomys.

Har ni förresten sett nyheterna från Newbie som kommit in på KappAhl. Så fint! Den här klänningen har jag spanat in och tänkt köpa till Thiara. Men så kom Rickard och Angelica med den i present till henne. Så snällt och sååå fin!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats