Hanna Loffart

Söndagen

Helgen – swosh sa det!

Thexas rum är klart! Jag målade färdigt det igår och idag åkte jag, Thiara och syster Amanda till Ikea och handlade lite. Ni får se bilder när det är lite ljusare, men det blev så bra! Thexas är ganska nöjd, men han har sett inspirationsbilder som han gillar och det ”saknas” tydligen lite saker. Haha. Kul att han är intresserad själv tycker jag.

img_8383.jpg img_8382.jpg

Att ta med Thiara till Ikea är en baggis, hon är så himla duktig alltså! Och hon tycker att det är KUL. Hon har köpt plastblommor till sin lekstuga, fjärilar att sätta på väggen och formar att göra isglass i. Och en discolampa såklart, så nöjd!

Det är verkligen lustigt det där med barn och barn, hur olika de är. Med Thexas har vi inte kunnat åka iväg på samma sätt, han har röjt på ett helt annat sätt (även om han också varit lugn) Men Thiara behöver man liksom inte ens kolla efter, om ni förstår hur jag menar. Hon går med oss, lyssnar och gnäller aldrig. Det är en fröjd!

img_8364.jpg img_8381.jpg img_8380.jpg img_8379.jpg

Tack Amanda för sällskap. ”Amanda är min vän OCH moster” sa Thiara nöjt här hemma sen.

Igår hade vi förresten Titti med familj här för mat och Melodifestivalen och deras Charlie sov över här. Det har gått jättebra och han och Thristan leker så bra. Eller leker och leker, de leker väl som dagens 9 och 10-åringar gör mest. De ”hänger” haha. Idag har de och Emil varit till badhuset i flera timmar när vi andra var till Ikea.

img_8345.jpg

Och nu ikväll kom alltså Thexas hem. Familjen är samlad och vi är redo för en ny vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats