Hanna Loffart

Söndagen + Thristan simmar

Somliga dagar är liksom lite bättre än andra, utan att man göra något speciellt av dagen. Idag var en sån dag.

Imorse åkte Emil och Thristan iväg till badhuset. Thristan har det lite tufft med simningen, det släpper inte alls då han inte vågar. Han har gått många omgångar simskola, tror han är inne på fjärde omgången nu. Och han behöver kunna simma för att vara godkänd i idrotten (det bryr jag mig dock inte alls om, då han bara går i trean) Men idag åkte Emil iväg med honom och jag skojade lite och sa ”nu kommer ni inte hem förrän Thristan kan simma.” Och vet ni, ungen simmade! 25 meter klarade han till slut. Både jag och Thristan grät av lycka när han kom hem och berättade det! Nu ska de åka varje helg och träna mer, plus simskolan på torsdagar! Yes alltså!

Thexas har varit på kalas, sen kom syster Amanda hit och umgicks med oss hela dagen. Thiara älskade det! Jag har rensat ut en hel sopsäck med grejer från Thristans rum, han har knappt några leksaker kvar men han leker ju ändå inte med nåt längre. Det var nog 15 gamla målarbäcker tex. Så skönt! Thexas har klätt ut sig (klätt av sig?) till DJ Hunk och spexat hela dagen. Gått halvnaken ned till grannarna för att visa upp sig, haha. Så kul han är!

Vi har gjort studsbollar och egna suddgummin, tvättat, handlat mat, spackat igen skruvhål, ätit en god kronärtskockssoppa, Jag och Thiara avslutade dagen med en gemensam dusch och pyjamasparty under en filt. Ja ni hör ju, en dag i världsklass!

4 snabba från dagen:

img_8255.jpg

1. Thiara och moster Amanda ritar.
2. Emil planerar thuja-häck.
3. DJ Hunk släng dig i väggen, här är DJ Hull.
4. Vi gjorde egna suddgummin. Jag fick spöket av barnen att ta med mig till kontoret på jobbet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats