Hanna Loffart

Spelar du bingo?

Jag har aldrig själv varit mycket för spel, över huvud taget. Varken spel över nätet, kortspel eller vanliga sällskapsspel har intresserat mig tidigare.
Men med tanke på all reklam som visas på Tv och på nätet så antar jag att intresset för det ändå är rätt stort?

Vad jag har förstått så har bingo över nätet blivit så pass stort eftersom de sidorna gjorts är som ett socialt nätverk.
Det finns bla chat och olika forum. Och har man då intresset av spel så förstår jag varför man drar sig dit.

Nu blev jag tipsad om att spela bingo på nätet hos jackpotjoy, är det någon av er läsare som har testat det tidigare?
Jag kan förstå att det är ett bra tidsfördriv, men jag har nog ingen förhoppning om att vinna en massa pengar faktiskt. Kanske spelar gratis nån gång.

Och då jag själv inte är intresserad av spel så tror jag att jag lämnar det där med internetspel till er andra som är ser det underhållande.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica, mamma till Nim

  Hej gumman,

  Jo men Stoffe sa att de träffat Emil. Jag satt dock och förhandlade bil 😉 Ja nu längtar vi tills bilen kommer.. tar väl 10 veckor. Iofs inte så farligt, förra bilden fick vi vänta 6 månader på.. Det var lång tid.. haha.

  Ja visst är schampot och balsamet great. Man luktar ju SÅ gott 🙂 Och ge det lite tid så kommer ditt hår snart må bra igen ska du se 🙂 Så tipsar du ALLA om våra fina produkter, hihi. Så jag får bra lön 🙂

  Nä jag har ingen riktig koll på vart pysselbutiken ligger. Du kanske kan visa ngn dag? 🙂 Vore ju kul att köpa hem lite. Nim hatar iofs pyssel och sånt men håller tummarna för att Belle ska gilla sånt sen 🙂 Och vad bra att de tar hem från Panduro. Slipper man ju frakt om man nu själv skulle beställa där 😛

  Annars allt bra? Dagarna bara flyger iväg..
  Här är det full fart med dagis. På torsdag åker vi ev till Sthlm o köper en bil till. Och på fredag-Lör/Sön så drar vi till Kalmar.. Evigt farande, men det är ju kul att åka och hälsa på mamsen 🙂

  Hoppas ni mår bra, pussa barnen!
  Puss o kram från oss

stats