Hanna Loffart

Städ-mannen och pyssel

Emil fick nåt ryck här hemma förut när vi kom hem från jobb och dagis. Han satte igång med att städa kök och badrum. Emil är bra på mycket, men att städa och hålla undan grejer är han inte världsbäst på direkt. Men när han väl sätter fart, ja då gör han de där sakerna som jag aldrig gör. Idag var det tex kakel, spis, fläkt, avlopp osv som råkade ut för honom. Perfekt! Vi kompletterar varandra så bra. 🙂

20120927-225745.jpg
Haha. Och då är det ändå JAG som är skyldig till diverse smink och hår i avloppen. Haha.

Barnen slappade framför en film innan läggdags och jag åkte till Tess för att pyssla. Det blev inte så mycket pyssel för min del dock. Men en hel del prat, och det är ju ännu bättre! 🙂

Nu ska jag försöka sova här. Alla killar snarkade gott när jag kom hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats