Hanna Loffart

Superdupertips på tallrikar Cervera

Ett superduper tips kommer här!
Såg nämligen att Cervera har ”ta 4 betala för 3” på alla tallrikar.

Cervera har ju bla alla fina godbitar från Rörstrand, ett märke jag älskar!
Och jag älskar det ännu mer nu efter att vi fick allt detta från Swedish grace-serien i bröllopspresent i somras. Ibland kan jag säga ”Åh, nu äter vi på våra kärlekstallrikar, nu är det kärlekskaffe i koppen” Haha, fånigt va? Men det är ju liksom något speciellt över det här porslinet nu.

111 1112 1113 1121 1212 11211

Jag har kompletterat det litegrann när jag kommit över bra priser.

12121

Bla en till vit skål samt fyra små svarta skålar.
Det är ju så snyggt att kompinera de olika färgerna!
Jag är sugen på fler små skålar i svart, perfekta till tacos och morgonyoghurten. De svarta assietterna är även perfekt ”fika-storlek” på, dessa måste jag ha fler av. Jag ska ta och beställa nu när det är så bra pris.

121211 11112 1111

Och när jag ändå tipsar om Rörstrand så kan jag ju visa de här fina från Mon Amie-serien också. Det är ju verkligen en tidlös klassiker som till och med min mormor har i sitt vitrinskåp. Dessa dricker hon och jag ur tillsammans, det blir något speciellt. Vackra är de i alla fall!

HÄR kommer du till Cervera för att spana in alla fina tallrikar.
Erbjudandet om ”ta 4 tallrikar betala för 3” gäller tom 16/4.

(Inlägget innehåller annonslänkar.)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats