Hanna Loffart

Svårsövd Thexas.

Det sägs att dag 3 och 4 är värst när man har vattkoppor. Nu har vi avklarat dag 4, så nu hoppas jag att det vänder. Barnen har varit på ganska bra humör ändå idag. Fastän Thexas vaknade tidigt imorse och sen bara sov 30 minuter under dagen.

Thristan somnade som en stock strax innan 19. Thexas med, men han vaknade 45 minuter senare och har varit vaken sedan dess. Jag vet inte hur många gånger jag har gått in till honom, tagit upp honom, låtit honom sitta uppe en stund, gett välling igen osv. NU sover han äntligen! Stackarn. Det är nog febern och kliandet som spökar hos honom. Han har fått en del prickar i ansiktet idag, och de kommer han ju åt att klia på. Nu har jag smörjt honom med både skummet och med kylbalsam, så jag hoppas han får sova gott inatt. Men jag förbereder mig på en vaken-natt som i förrgår med Thristan.

Nu ska jag ta med mig stor-älsklingen för att gå och sova. Jag har suttit i mååånga timmar och laddat upp bilder i min pyssel-blogg. Så går det om man inte gör det med jämna mellanrum. Och än är jag inte klar på många vägar. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats