Hanna Loffart

Svart plank i trädgården

Nu har vi fått upp planket bakom pallkragarna, det blev dock mindre än jag tänkt mig pga bergig mark. Helt odugligt alltså. Tanken var att jag skulle kunna binda upp tomaterna mot planket, men det få inte plats alls nu. Så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det sen. Man kan kanske sätta ett armeringsnät till vänster om planket, och fästa det i planket bara och inte i marken, får se om Emil tror att det håller. Hade ju kanske funkat bra till tomaterna, eller vad tror ni?

Men det blev bra ändå tycker jag. Det ska upp en bräda till nedtill och så ska jag sätta upp en hylla och en kroklist för att hänga planeringsspadar osv, men annars är det så gott som klart!

Jag tror det kommer göra sig superfint med allt gröna i pallkragarna sen (och gräset!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats