Hanna Loffart

Tävla om ett presentkort hos Caseapp.

Det här med telefoner hörrni, ni minns väl att min for i backen för några veckor sedan och gick i tusen bitar?
Nu har jag en ny telefon och då behövdes såklart ett nytt skal från Caseapp också.

Jag använder mig av deras tough-skal. Det är dubbla skal som skyddar din telefon på bästa sätt! Jag har ALDRIG haft en repa på min telefon när jag haft dessa skal. (Jag köpte ett skal i Ullared sist, för att det var snyggt och då gick telefonen minsann sönder. Aldrig mer!) Dessa är överlägset bäst enligt mig! Telefonen blir lite tyngre, men det är det värt.

Hos Caseapp kan du designa dina egna skal både till telefoner, iPads och datorer. Det finns även färdiga desginer som man kan använda sig av.

Nu kan du vinna ett presentkort värt 300:- hos Caseapp.
Lämna bara en kommentar i detta inlägg om varför du behöver ett nytt skal så är du med och tävlar.
Jag drar en vinnare söndag kväll.

Så här snygg blev min telefon:

img_0310.jpg

img_0232.jpg

(Inlägget är sponsrat och i samarbete med Caseapp)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Eftersom att jag fick min iPhone i present av min man i Augusti förra året och lovade då att den skulle hålla i MINST ett år så skulle jag behöva ett nytt skal för att klara att hålla mig till det löftet. Jag sitter just nu med ett skal från Wish, billigt och snyggt… men inget man egentligen förlitar sig på när det gäller att hålla telefonen hel.

 2. Sofia

  Jag har haft min telefon i 4 månader och har redan lyckats få en spricka på baksidan. Här tänkt att jag ska köpa ett skäl men det här helt enkelt inte blivit av. Håller tummarna att jag vinner

 3. Malin Nilsson

  Mitt nuvarande fodral har jag haft sen jag bytte telefon för över 1 år sedan, idag fick lilla dottern tag i de så de gick i två delar så nu står jag här utan! Har suktat efter dessa skal länge men passar inte ekonomin än, så vore fantastiskt att få vinna 😀

 4. Johanna dahlin

  Tänk om man skulle ha tur att vinna, tycker det är svårt att hitta ett skal som är stöttålig, o redan har jag haft ett krossat glas så min tilltro till skal har skadats otroligt mycket, men du talar så gott om företaget att jag nu skulle vilja testa ?

 5. Madeleine Andersson

  Jag är verkligen i behov av ett nytt skal jag också! Min nya telefon sedan några veckor tillbaka har inget skal alls just nu. Det känns aningens vanskligt för en helt ny telefon…

 6. Annette Runesdotter Johansson

  Åhhh Hanna så snyggt? Jag behöver verkligen ett snyggare än det bruna jag har idag. Ett litet Morsdags-tips…?

stats