Hanna Loffart

Thexas första inskolningsdag på dagis.

Imorse var det Thexas som vaknade först, och tidigt. Det var som att han kände på sig och förstod att något spännande skulle ske. Strax innan klockan 10 begav vi oss mot dagis och den första inskolningsdagen, tillsammans med Thristan såklart (som haft 10 veckors sommarlov) Det spöregnade och vi fick ta syskonvagnen som vi hade regnskydd till. Ner mer barnen i vagnen och så traska bort. Blött.

Väl på dagis så gick det kanon. Thristan var lite försiktig i början, kände av stället och sina kompisar som han inte träffat på länge. Thexas var ganska försiktig han med. Satte sig i mitt knä ute i kapprummet. När vi väl skulle gå in i lekrumemt så blev det fart på honom, och sen var han igång! Han lekte, klämde, kände och smakade på alla leksaker. Under samlingen och fruktstunden så hade han skittåkigt. Han ville inte alls sitta still i en rund ring (i ett rum med en massa, massa bilar. Dha?!) och någon frukt var det inte tal om. Haha.

Det här med dagis och inskolning kommer gå gallant. Jag är inte ett dugg nervös. Thexas är en tuff, orädd kille som tar för sig. Han visade tex klart och tydligt att man INTE tränger sig före honom i kön till rutschkanan. Haha. När vi skulle gå hem igen efter en timme så blev det vissa protester. Men imorgon är vi tillbaka igen, två timmar blir det då.

Hihi, tänk att jag nu har två, stora dagiskillar! Bebistiden är härmed förbi, tjohoo!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats