Hanna Loffart

Thiara inte helt pigg + väga/mäta

Thiaras mående har verkligen gått upp och ner idag.
Ena stunden jättepigg och busig, andra stunden är hon bara ledsen och vill sova. Hon som aldrig sover middag hemma längre, har idag sovit två gånger på soffan. Lilla skruttan. Hon har varken feber eller magsjuka längre, men jag antar att hennes lilla kropp behöver lite tid för att ta igen sig.

Idag har jag försökt rensa lite och städa, men det har mest blivit kramkalas med Thiara. Men viplockade in kläder till henne i storlek 104, hon ville gärna testa allt. Mycket var för stort, så jag tog fram tumstocken och mätte henne. Hon är ju bara 97 cm! Inte konstigt att det är stort, det åkte ut i förrådet i en kartong igen. Och när jag ändå mätte henne så passade jag på att väga henne också. 12 kg, det vägde Thristan när han var 9 månader. Haha, lite olika byggda alltså.

Nu har vi sett Sune-film med barnen och planerat sommaren lite. De blev inspirerade av Sune-filmen och ville åka kryssning. Så det får det bli. Nu ska jag snart stänga ner här, man blir trött av att göra ingenting.

DSC04312 DSC04313 DSC04314

Har ni sett så snygg skål! Älskar den!
Min vän köpte den i någon butik i Norrköping för några veckor sen. Man blir ju så sugen på marängsviss när man ser den! Haha. Hon skulle försöka få tag på mindre dessertskålar till mig också. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats