Hanna Loffart

Thiaras rum, in progress

Jag och renovering alltså.
Jag skulle ju ”bara” spackla över några små skruvhål i Thiaras vägg. Färgen var ju helt fel så jag fick måla om hela väggen. Då målade jag om hennes vägg bakom sängen som var tapetserad också. Jag tyckte ändå aldrig om den tapeten. Nu under ledigheten så har vi fått färdigt där, och det blev väldigt fint.

Vi flyttade runt på lite grejer. (läs: snodde Emils sängbord, får köpa ett nytt åt honom. Någon som ska till Ikea snart?) Hon fick även våran gamla spegel, hon älskar ju att spegla sig i alla sina kläder så det kan ju passa bra.

Men, jag har köpt en hylla till Thiara som inte fick plats där över sängen som jag tänkt. Så den får sitta på en annan vägg. Och på den väggen var det hål som behövde spacklas för, så där stod jag IGEN. Hela väggen behövde spacklas, slipas och målas. Det gjorde jag två gånger igår så jag hoppas att jag kan sätta upp hyllan ikväll och få ordning där inne.

Men här får ni några bilder från hennes rum, den del som är klar:

img_9261.jpg img_9293.jpg img_9291.jpg img_9292.jpg

img_9302.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats