Hanna Loffart

Thiaras rum – skrivbordsdel

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Thiaras rum blev verkligen bra med ett skrivbord. Hennes rum är ju ganska litet (eller så är det hon som har för mycket grejer) så ett skrivbord från String, som är ganska nätt i sin modell, blev toppen där inne. Jag tänker att man kan bygga på kombinationen framöver, när hon blir äldre och behöver annan förvaring.

Det viktigaste för Thiara var att hon fick ha sin spegel på skrivbordet. Den där ungen alltså… Så spegeln har fått ta plats och så några glasburkar som vi hade innan. Dockorna från Sony Angels och en kaninlampa. Ängeln fick hon i doppresent av Emils mormor som samlar på änglar. Jag gillar inte alls änglar, men Thiara älskar den där, så självklart får hon ha den framme.

Tidskriftsamlare, pennställ (som nu är fyllt av pennor såklart) och ljusslingan med rosa bollar hittade vi på Åhlens. Så fina färger!

Själva string kombinationen har jag beställt från Designtorget.

Hon har aldrig haft gardiner uppe i sitt rum, men nu har vi faktiskt köpt ett par (hon valde ut dom själv på Mio) så nu ska vi bara köpa oss en gardinstång också. Tror det kommer bli supermysigt där inne!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats