Hanna Loffart

Thristan och gamla mormor

Jag tycker om den här bilden på Thristan och min mormor. Den är tagen på Thexas kalas och jag undrar vad de pratar om. 🙂

Jag är så glad att barnen har sin släkt på nära håll. En del träffar de ofta och en del mer sällan. Alla betyder de så mycket. Thristan ser fram emot att åka hem till ”gamla mormor” och hennes Olle i sommar för att bada och åka båt. Jag undrar om han minns från förra sommaren eller om någon har pratat med honom om det? Hur mycket minns en 4-åring egentligen? Vad tror ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Oj de minns mycket mer än man tror! I alla fall Lea. Hon kan komma ihåg så mycket grejer som jag inte ens kommer ihåg, sker som hänt för mer än ett år sedan, så nog tror jag de minns, men det kan ju vara olika såklart!:)

stats