Hanna Loffart

Thristans sista dag hemma

Här hemma har vi som sagt haft en riktig hemmadag!

Det hela började redan inatt då Thexas drömde mardrömmar om spindlar och det slutade med att han fick sova mellan mig och Emil. Han har aldrig drömt eller vaknat sådär förut och jag tyckte så synd om honom!

Morgonen startade redan 05.50 av att Thristan var kissnödig och kom ner till oss. Då vaknade vi allihopa såklart och dagen var igång!

Thristan har fått styrt hela dagen, det var ju för hans skull vi var hemma. Han ville gå i affärer på stan och fika chokladboll. Sagt och gjort. Vi fick sällskap av barnens moster Frida. Thristan fick både fika chokladboll och handla lite i affärer. En varsin målarbok och paket med kritor köpte jag till honom och lilla T (hans ”plastsyster”) som de kan ha på planet. Han köpte även ett par nya solglasögon och en plånbok. Självklart med Blixten McQueen på. Nöjd kille! Här hemma så stoppade jag ner några euro i plånboken åt honom, då blir han nog glad.

Vi har haft en riktigt bra dag, bara Thexas som varit lite grinig. Inte konstigt när man sover dåligt på natten och sen vaknar tidigt iofs. Thristan förstod inte riktigt hur längr han faktiskt ska vara borta. När jag förklarade för honom sa han: ”VAAAA!?!?!! 10 nätter!????!” helt chockad! Haha. Sötnissen.

Han flyger alltså till Cypern med han-som-inte-får-nämnas-vid-namn och hans familj tidigt imorgon bitti och blir borta en vecka. Sen kommer han sova hos sin farmor och farfar (som också ska med på resan) i två nätter innan vi kommer hem från våran resa. Rörigt? Fick en fråga om barnen har samma pappa – men jo det har dom. Att Thexas inte följer med på deras resa TROR jag beror på att de bokade resan innan Thexas hade börjat vara där…

Nu har vi iaf lämnat Thristan hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn och det gick jättebra! Det var två speedade ungar kan jag berätta! Jag hoppas de får en mysig resa och att de här dagarna går FORT nu. Vi kommer ju ha annat att göra iom våran resa till Rhodos, men ändå – Thristan kommer fattas oss! 

20120823-220436.jpg

20120823-220444.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats