Hanna Loffart

Tidig morgon

Strax innan klockan 7 imorse fick vi gå upp och väcka pojkarna. Och exakt klockan 7 stod ”våran jobbargubbe” som barnen säger, på trappen för att sätta igång med dagens arbete. Tur att i väckte barnen innan, så de slapp vakna till oljudet. För jäklar vad det låter alltså! Han sågar och hackar sig igenom golvet nu och det låter som om hela huset ska rivas. Haha.

Thiara har slagit sitt sov-rekord igen. Inatt sov hon 8,5 timmar i sträck och vaknade för en liten stund sen bara. Så himla skönt och så duktig hon är! Jag riktigt njuter, då jag vet att det kan vända lika fort igen.

Idag har vi inga direkta planer för dagen. Thexas ska till dagis en stund och leka av sig. Thristan och jag ska baka lite har vi bestämt, Thexas fyller nämligen 4 år på lördag. Sen åker pojkarna till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn i eftermiddag/kväll.

Pojkarna leker där uppe i oväsendet, Emil skottar snö (det har kommit massor inatt, vi som nästan hade blivit av med allt!) och jag och Thiara myser. Haha, kolla hennes min – ser inte så nöjd ut över oljudet.

20140220-080909.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats