Hanna Loffart

Tillbaka till vardagen-drömmar

Nu har barnen börjat skolan och jag börjar redan känna mig lite sliten med allt som pågår. Det tar verkligen på krafterna att hinna med både barnen, hemmet och jobbet. Just därför är det viktigt med egentid och att få drömma lite…

Ibland tänker jag mig bort till soliga dagar och sand mellan tårna. Självklart tillsammans med familjen. Lite avkoppling och skratt tycker jag att vi alla skulle förtjäna. Trots att vi precis haft sommarlov. Haha.

Av någon anledning har jag fått upp ögonen för Rhodos när jag har googlat runt på bilder på www.ving.se och information om perfekta semesterorter. Det verkar liksom vara den perfekta ön för en familj. Skulle vi åka dit tillsammans skulle nog hela familjen få en bit av kakan, då det finns möjligheter till avkoppling, nöjesliv, sevärdheter och shopping! Kollar man dessutom runt på boende så finns det barnvänliga hotell som erbjuder All inclusive. Tänk om jag skulle få slippa lyfta ett finger på en liten minisemester. Så himla skönt! Just därför funderar jag på att åka med en resebyrå, eftersom de gärna hjälper till att hitta aktiviteter, erbjuder hotell och sköter allt det där administrativa så man själv bara kan betala och luta sig tillbaka. Det skulle nog göra susen för barnen också, så även de kan få komma iväg från den hektiska skolstarten.

Grekland är ju full av trevliga öar, men Rhodos verkar ha det där lilla extra. Det är väl därför det är en av Grekland mest älskade semesteröar! Det är en väldigt stor ö med långa härliga stränder och mycket mycket sol. Det finns även en pittoresk stad att vandra omkring på för att sedan avsluta dagen på en mysig restaurang. Det sägs att staden är perfekt att upptäcka med en hyrbil, eftersom det finns väldigt många nästan orörda områden att åka till. Tänk att få åka på upptäcktsfärd på Rhodos!

Det här låter så himla lockande för mig. Med en sista minuten med ving eller en weekend kanske man kan klämma in min lilla dröm i höst? VI får se hur det går med allt, men den här höst-starten har i alla fall startat en del drömmande för mig. Med all rätt om du frågar mig.

Vad tycker ni? Har någon av er varit på Rhodos tidigare? Vad skulle ni rekommendera mig och min familj att göra på den lilla paradisön om vi lyckas komma iväg? Jag hoppas i alla fall få lägga upp några semesterbilder efter semestern snart, det skulle verkligen inte vara helt fel!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats