Hanna Loffart

Tips – e.l.f

I måndags beställde jag hem lite smink från e.l.f och redan igår (onsdag) så fick jag hem det till dörren. Snabb leverans eller vad?!

Jag har inte hunnit testa allt ännu, men hittills så är jag mer än nöjd. Mineralsmink är det såklart och det är det allra bästa för mig. Jag använder annars i.d bare minerals, men det här är ett betydligt billigare komplement. 

Allt ovan gick på ungefär 300:- inklsive frakten från England. Prisvärt, eller hur?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - Mamma till Lowa & Wilton

    Har också funderat på att beställa det sminket, har hört att det ska vara kanonbra och så är det ett stort plus att det är så billigt, typ H&M-smink-priser. Du får gärna berätta hur det va när du väl börjat använda det 🙂 Kram Anna

stats