Hanna Loffart

Tisdag kväll

Jag känner inte att jag har något speciellt att skriva. Både bloggen och Instagram går på starlåga just nu. Och det känns jättetråkigt. För jag tycker ju om att skriva, om att dela med mig. Men just nu ser dagarna likadana ut. Jag försöker kombinera 100% jobb med 100% föräldraledighet. Plus två barn till på det. Plus ett hus som är ett renoveringskaos. Det är inte enkelt att få till en fungerande vardag.

Just nu ser jag mest fram emot hösten. Då ska jag vara LEDIG! Och detta tillsammans med några av mina bästa vänner som också ska ha små bebisar. För som det är nu så stressar jag mest, mitt huvud är fullt.

Pollentabletterna gör mig trött och jag har känt mig konstant hängig de senaste dagarna. Några roliga bilder har jag inte att bjuda på heller. Jag ”orkar” inte släpa fram min stora systemkamera flera gånger om dagen, fast jag vet att jag borde. Jag funderar på att köpa mig en mindre, smidigare kamera.

Men det får jag fundera mer på en annan dag. Nu ska jag jobba undan lite vid datorn och sen gå och lägga mig. Mina pysseltjejer har varit här ikväll. De enda som pysslade var Thristan och Thexas som fick vara uppe lite längre. Men vi andra fikade och pratade strunt i flera timmar, det är nästan ännu bättre! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats