Hanna Loffart

Tisdag kväll

Idag har det blåst storm, när jag kom hem så var hela altanen på framsidan ommöblerad. Möblerna är så pass lätta att de liksom kanat iväg av vinden. Men det ska visst blåsa lika mycket hela natten och imorgon förmiddag så det är ingen idé att göra något åt det idag.

Man är ju inte sugen på att vara utomhus över huvud taget när det blåser så här. Jag var ute och vattnade en sväng, men var snabb in igen. Istället tog vi en kväll med barnen i soffan, tog igen ett avsnitt av sommarlovsmorgon och läste bok. Inte helt fel det heller.

Men barnen, speciellt pojkarna, har så svårt att somna nu under sommaren. Är det inte för varmt, så är det för ljust. Eller så är det en viktig match i fotbolls-VM som Thexas bara måste sitta uppe och titta på. Men idag fick de skippa fotbollen och gå och lägga sig i vanlig tid. Nu tycks de dock ha knölat färdigt och somnat.

Jag ska förbereda några inlägg här och spåna på lite lekar och sånger till midsommarafton, det ska bli så himla kul och jag ser så mycket fram mot det i år.

Jag har hämtat ut paket med mängder av kläder till pojkarna också.
Ett tips är att spana in KappAhls rea, jag hittade massor!
(Inte sponsrat, men jag borde fasen vara det så mycket som jag handlar där, haha)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats