Hanna Loffart

Tjejdag och måla garage 

Vi hade verkligen en bra gårdag. Vi började den ju med tjejdag, och Thiara bjöd in sin farmor. Vi tog ett varv på stan som även bjöd på marknad på torget. Jag hittade mina shorts, som var målet. Farmor bjöd på kaffe och glass i solen och sen fick vi med oss jordgubbar och munkar hem till eftermiddagsfikat. 


Lunchen fick Matpiraten stå för. Deras räksmörgåsar skulle visst vara väldigt goda så vi testade dom. Oh my så goda! Thiara som älskar räkor var i himmelriket. Vi andra med. Mums! 

Sen köpte vi färg och började måla garaget! Fy sjutton vilket jobb vi har framför oss! Jag avskyr att måla och redan efter tre brädor var jag trött på det och drog alla svordomar jag kunde tyst i mitt huvud. Men det blir ju väldigt bra och jag har en klar målbild framför mig. 

Färgen blir densamma som på Thiaras lekstuga. Jag hade gärna velat ha betydligt mörkare, men trots två år av försök till övertalning så ger sig inte Emil. Så nu blir huset ljust, ljust grått och vitt. Kommer såklart bli jättebra! Färgen heter Sommarmoln, bara namnet blir man ju glad av!

Vi hann måla hela garaget en gång igår. Tanken är att måla klart det idag, om regnet håller sig borta. Imorgon kommer alla fönster nämligen! 


Jag har längtat och väntat i fyra år på att kunna måla om huset, när vi köpte huset så fick Emil LOVA mig att det skulle målas om. Jag hatar färgen röd! Haha. 

Nu ska jag och Thiara lämna Emil själv med penseln en stund och åka för att hälsa på min mormor och hennes Olle. Kanske får vi syn på lammen också. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats