Hanna Loffart

Tjejkväll + tjejdag med Thiara

Emil skjutsade pojkarna till sin pappa igår kväll, så jag och Thiara hade tjejkväll. Popcorn och film i soffan. En koja fick vi till också. Thiara konstaterade dock att hennes brorsor är bättre på att bygga koja än vad jag är. Hon ska nog få se!

Imorse kom hon tassande in till oss. Hon har alltid legat kvar i sin säng och ropat på oss (läs: Emil), trots att hon kan kliva ur den själv. Men nu i tre dagar har hon kommit upp själv och smugit in till oss. Så mysigt!

Emil jobbar idag så vi fortsätter vår tjejkväll med en tjejdag. Vi har duschat och gjort oss i ordning. Alldeles strax ska vi ner på stan och uträtta lite ärenden. Byta en jacka som Thexas fick när han fyllde år, köpa present till min kusin Sigge som fyller 2 år idag och så ska vi nog till Mio och köpa en hylla.

Men jag satte mig här en stund. Thiara såg bilderna jag tog på henne nyss i soffan och insåg att hon BARA MÅSTE ha ett halsband! Så nu låter det som att hon river ur halva sitt rum där nere i jakten på det perfekta.

Och till nåt helt annat – Thiara har blivit jättetorr om läpparna, ena kinden och hakan under de senaste dagarna. Antar att det är det kalla vädret som kom igen. Vad sjutton ska man smörja med som är bäst? Tips mottages gärna.

Nu har hon visst hittat det perfekta halsbandet så nu ska vi fara!

DSC04138 DSC04140 DSC04142 DSC04143 DSC04147 DSC04148

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia Jarl

    Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

stats