Hanna Loffart

Torsdag

Hösten kom verkligen med besked hörrni!
Jag är så trött och frusen! Känner mig som sagt lite mosig och seg.
Konstant ont i huvudet, knaprar migräntabletter. Täppt i näsan och lite ont i halsen.
Kan det inte bara bryta ut så man får känna sig pigg sen?

Hemmet är fasen kaos, jag städar och plockar efter familjen jämt.
Kan ingen bara SE vad som behöver göras utan att man ska behöva påpeka?
Det gör mig så matt och oerhört irriterad!
Jag har skämt bort Emil under alla år, det är ju ett som är säkert.
Men något som jag faktiskt insett är att det verkar se ut så här i alla familjer, eller har jag helt fel? Att det är någon i förhållandet som ser städning/plockning som extra viktigt och den andra inte. För mig är det oerhört viktigt att ha det rent och snyggt omkring mig, jag blir stressad av röra och oreda! Jag kanske får skylla mig själv, och därmed sköta hela lasset med städning själv? Jag funderade ju på att ta in städhjälp, men då funkade det inte med dagarna. Och när vi väl fick till en bra tid till städ, så tyckte jag inte att vi hade råd med det just nu. Och samtidigt, det är egentligen inte själva städningen som är problemet – utan plocket! Hur svårt ska det vara att lägga var sak på sin rätta plats? Jag. Blir. Galen.

Nej ni, slutmuttrat nu!

img_5999.jpg

Igår fyllde min svåger Tobbe år, så jag och barnen åkte dit och firade honom efter jobb/dagis/fritids. Vi bjöds på gudomligt god mat och fika och barnen lekte så himla bra med deras kusins kusiner, hehe.

Och på tal om kusin, idag beräknas mina barn få en ny liten kusin och jag ska få bli moster igen! Jag längtar så himla mycket! Vi får se när lilla bebisen behagar komma ut.

Jag sitter förmodligen och dricker kaffe nu, skrev det här igår kväll så det är ett tidsinställt inlägg. Hur ska man annars hinna med? Hihi. Hoppas ni har en fin dag. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Riikka

    Åh jag vet exakt hur du känner! ??? jag är rätt säker på att det ser ut så hos dom flesta. Men jag är lite som du där, jag blir stressad av att ha det stökigt, livet är stökigt ändå så jag vill gärna ha stökfritt hem. Hos oss är nog storstädet det som oftast blir lidande så vi har pratat om städhjälp när jag börjar jobba igen.

stats