Hanna Loffart

Torsdag med tisdagskänsla

Vad konstiga veckorna blir när man är hemma och vabbar sådär.
Det är torsdag, men känns som tisdag.
Och så är det helt plötsligt fredag imorgon, hur skönt!

Idag efter jobbet så skyndade jag mig att hämta Thiara på dagis. Pojkarna hade varit på simskola med Emil och Emil behövde åka tillbaka till jobbet igen, så pojkarna fick vara hemma själva en stund. Vi börjar testa dom lite smått, idag blev det ca 45 minuter och det hade gått så bra så. Eller, de satt med varsin iPad och njöt av lugnet.

Jag hade sån energi när jag kom hem (måste ha berott på tisdags-känslan) så jag satte igång att städa hela huset. För fy sjutton vad skitigt allt är, det ser man ju när solen lyser in. Jag hann inte alls färdigt, men det känns lite bättre i alla fall. Jag får fortsätta på lördag tror jag allt.

Nu ikväll har jag fastnat framför Youtube, vad mycket kul det finns! Emil snarkar som alltid här bredvid i soffan. Men nu väntar sängen.
img_8595.jpg

Oj, vad jag tjoade häromdagen när jag hittade den här snygga Eucalyptusen på vårt Ica Maxi. OCH krukan. Och till helt suveräna priser. Hoppas den står sig ett tag nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannarunesdotter

      Haha ja det händer ju inte alltför ofta så det gäller ju att passa på när det väl sker. 😉 Kram

stats