Hanna Loffart

Trädgårdsfint från Lagerhaus

(Inlägget är i samarbete med Lagerhaus och innehåller annonslänkar)

Jag är så himla exalterad över att äntligen kunna få göra iordning tomten alltså!

Mina planer är STORA och det kommer säkerligen ta flera år att verkställa dom. Men planeringen är ju det allra roligaste! Nu rev vi ju ”mitt” växthus i helgen då det var i väldigt dåligt skick och vi ansåg att det är mer lönsamt att köpa ett nytt än att försöka laga och fräscha upp det gamla. Jag hoppas ju såklart att jag kan få ett nytt växthus i år, men tror inte vi kommer ha tid med det faktiskt. Istället kommer jag få odla i pallkragar och i krukor. Jag har hittat massa fint som jag gärna kan tänka mig till trädgården. Betong, svart, zink och trämaterial tänker jag mig.

Allt nedan kommer från Lagerhaus och skulle gärna få flytta in på stört.
Du kommer till produkterna HÄR eller via direktlänkarna nedan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats