Hanna Loffart

Trädgårdsfix – rabattkant vid häck

Lite mer trädgårdsuppdatering kommer här.

Det blir nog mest av det framöver. Insidan av hemmet glöms liksom bort och förfaller litegrann när man håller på utomhus. Men så är det ju varje vår och sommar tycker jag.

Förra helgen roade jag mig med att klippa ner den nysatta häcken samt sätta dit rabattkant. Jag köpte en i kompositplast på Rusta, billig och ruskigt ful visade det sig. Omöjligt att få snyggt. Men jag tänker att häcken kommer att växa upp och dölja den om några år. Nu ska vi bara sätta en kant på andra sidan häcken också, mindre skoj då grannarna har nyponbuskar där. Hej taggar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats