Hanna Loffart

Träningsvärk och Hälsokällarn

Herregud, jag har sån grym träningsvärk sedan dagens PW med Carina. Haha, jag kan inte annat än att skratta åt mig själv. Så himla otränad! Mina fötter är det nog mest synd om. 8 km i Converse, inte optimalt! Aj, aj.

Ikväll har jag varit på Hälsokällarn för veckans scanning och lektion. Jag hade förväntat mig jäkligt dåliga resultat då jag ätit dåligt och känner mig svullen. Men icke, ett kilo muskler har jag lagt på mig. Oh yeah! Det gör i sin tur att fettet minskar. Mycket bra! Antar att morgonens proteinshake har gjort gott. Jag måste bara komma ihåg att ta den också. Är sugen på att köpa hem lite nya smaker, men kanske är det bäst att ta slut på de vi har hemma först. (vanilj och blåbär)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats