Hanna Loffart

Trasiga byxor igen + städdag

Som jag har klagat över Thexas trasiga kläder från skolan.
Igår fick jag hem fyra nya byxor till honom, får se hur länge de håller.

Men igår tog nog ändå Thristan priset i trasiga kläder!
När jag var hemma på lunch så ringer en lärare från skolan, Thristans byxor är trasiga och de undrar om jag har möjlighet att svänga förbi med nya. Först trodde jag de drev med mig, ringer man hem pga av ett par trasiga byxor? Då tänkte jag ju hål på knät a´la Thexas. Men det var mer än så…

DSC02699

DSC02700

Hela jäkla baken på honom bara hängde!
De hade spruckit när han böjde sig ner bara. Byxorna är rätt nya från Lindex, så det var varken billigt skräp eller gamla. Men vad synd jag tyckte om honom, när jag kom till skolan en kvart senare så satt han inne på rasten och läste. Stackaren kunde ju inte vara ute sådär! Men ingen hade retat honom för det som tur var.

Idag känner jag mig lite piggare, inte ont i halsen alls längre. Jag fick sluta jobbet lite tidigare idag då Thexas skulle till skolsköterskan 15.00 och Thristan till tandläkaren 15.45. Men vi hann med allt utan stress! Både barnen var jätteduktiga! Thexas fick väga och mäta sig, 130 cm och 25 kg. Inte konstigt att alla byxor helt plötsligt är för korta! Även hörseln och synen var bra. Och för Thristan gick det bra hos tandläkaren, han har verkligen kommit till rätt tandsköterska som är så duktig med honom.

När vi kom hem efter att ha hämtat Thiara så hade det kommit två tidningar i postlådan till mig, så jag satte mig och läste lite när barnen städade lite snabbt i sina rum. Sen satte jag igång med maten och städade huset under tiden. Jag samlar alltid barnens saker som ligger på fel plats i huset på varsitt trappsteg, sen får de bära upp sina egna saker till sina rum. Tänkte att jag skulle göra samma sak med Emils saker. Haha, tror ni han fattar vinken?

Nej ni, nu måste jag sova! Imorgon väntar länsträff i Trosa, blir hämtad 07.15 för avfärd. Sen ser jag verkligen fram emot en helt ledig helg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats