Hanna Loffart

Trött lördag

Hade det inte varit för att Emils pappa var här i förmiddags när jag gick upp, så hade jag nog fortfarande haft pyjamas på mig. Nu fick det bli mjukisbyxor, osminkat och rufs-hår hela dagen istället. Inte mycket bättre det kanske. Men iband blir det såna dagar. Plus att Emil har fixat i badrummet hela dagen, så ingen dusch har det blivit heller.

Men vad seg man blir när man inte gör sig iordning! Har känt mig trött hela dagen!

Pojkarna kom hem efter lunch idag. Thristan saknade sin mormor så mycket så han ringde och frågade om de inte kunde komma in och hälsa på oss. Han lovade dom även mat… Så ikväll fick JAG (kors i taket va?) laga mat till nio personer, inte ofta det händer. Inte ofta alls det händer att jag lagar mat faktiskt. Knappt så jag hittar i mitt eget kök. Haha!

Min syster va go nog att ta kort för att föreviga det hela. Taskigt va? Speciellt när man är så o-snygg. Men jag bjuder på den.
Dubbelhakan och det rufsiga håret gör sig bra på kort. 😉

Pojkarna sover sen en bra stund sedan. Thexas har blivit ganska svårsövd. Det är så mycket ”måsten” innan han kommer till ro. Lite som Alfons Åberg ni vet? Thiara somnade för ca 20 minuter sedan efter att ha varit vaken i över 2 timmar så jag hoppas innerligt att hon sover bra inatt nu och inte att hon vaknar om en stund och håller igång till 01.30 igen. Det orkar jag inte med idag riktigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats