Hanna Loffart

Turbulent tid + sushi-fredag

Jag har under några dagar funderat på om jag ska uppdatera här inne eller inte.
Jag ser att statistiken har skjutit i i höjden , så jag förmodar att många av er som läser bor i samma kommun som jag gör och har läst tidningen de senaste dagarna. Men jag har aldrig, och tänker fortsättningsvis inte heller, skriva någonting om mitt jobb.

Här inne är jag bara Hanna, om jag nu kan vara det framöver.
Det är sånt som får visa sig, för jag vill trots allt inte att det som sker nu i mitt arbete ska behöva sätta annat åt sidan. Det är en rätt turbulent tid just nu och jag känner mig ganska ledsen faktiskt. Det som händer nu hade jag helst velat slippa undan, och tyvärr så blir både sömnen och ledigheten drabbad. Det jag behövde så mycket just nu! Jag får avbryta min semester och helt enkelt jobba på tisdag.


Men igår var jag ledig och vid lunch så skjutsade jag killarna till Eskilstuna för en helg hos sin pappa. När vi kom hem igen så var tanken en sväng på stan med Thiara, men hon ville hellre lägga sig i soffan och se på film så så fick det bli. Himla skönt och är Emil slutat jobbet så kom han hem med sushi på Thiaras begäran.

21bcd2ff-54fc-4204-bef5-3ee4e92fe1ca.jpg

be83f9fa-776e-49e2-b955-1c67d63c0109.jpg

fea538fd-a2b0-47e1-843e-66be07be55ec.jpg

d6315328-37b6-4b9e-a52f-c7a42e596bcc.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats