Hanna Loffart

Tyst i huset

Idag har det varit hantverkare här precis hela dagen. Snickare som rivit ur badrummet. Arbetsledare från byggfirman. Elektriker.
Thristan och Thexas lekte ganska bra efter dagis i alla fall. Thiara däremot har inte alls kommit till ro idag och mest velat bli buren. Så jag har inte fått nånting gjort alls och det känns i min rygg att jag burit på henne. Tur att Emil slutar jobba om 1,5 timmar och kan ta över lite.

Både snickare och barn åkte iväg samtidigt förut och det blev så tyst i huset. Jag satte mig och ammade Thiara och hon somnade till en stund, nästan så att jag också gjorde det. Men precis då så vaknar hon såklart.

Jag skulle behöva jobba undan lite, har inte alls fått så mycket gjort i veckan som planerat. Får ta igen det under helgen annars. Måste baka till Thexas födelsedag i helgen också. Han fyller år på lördag, men är ju hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn då, så vi firar honom på söndag istället.

Nu ska jag göra mig lite kaffe tror jag, måste vakna till! Ikväll ska vi ner till grannarna och mysa, det känns som det var längesen nu!

Så fina bilder från igår på Thristan och Thiara. De är så himla lika varandra! Stor och liten. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats