Hanna Loffart

Ullared + lördag

Då var det färdigshoppat i Ullared för denna gång. Vi åkte bara över dagen igår, nästan 5 timmar enkel resa.
Men det gick väldigt bra med Thiara måste jag säga! En liten skrikfest i varuhuset när hon var SÅ trött och så en sväng när vi satte oss i bilen för att fara hemåt. Vi kom väl en kilometer kanske innan vi fick stanna bilen för att lugna henne. Men när hon väl somnade så sov hon heeela långa vägen hem sen. Min duktiga tjej!

Jag fick med mig allt jag skulle hem. Plus ”lite” till såklart. Men inte sådär hysteriskt mycket som det brukar kunna bli när jag åker på hösten och ska ha en himla massa julklappar och födelsedagspresenter också. Det viktigaste var en babybakt och kläder till Thiara. Men det fanns inte mycket kläder till henne inte! Det mesta var från storlek 92 och uppåt, då fanns det massor. Men några plagg fick följa hem hem iallafall. Älskar deras leggins till henne. Köpte 6 par i olika färger och storlekar. Bra att ha.

Och så köpte jag lite små presenter till Thristan och Thexas. Strumpo, pysselgrejer och kinderägg. De blev överlyckliga!

Idag har Emil jobbat (på sin lediga dag, bah!) så jag och barnen har roat oss själva. Eller nej – det var inte sant. Thristan och Thexas ägnade de första tre timmarna åt att bråka. Thiara skrek från att Emil åkte hemifrån strax innan 10 tills klockan var 14.30. Herregud! Jag ville slita av mig håret kan jag säga! Helt svettiga var jag. Ingenting dög – till nåt av barnen. Thiara sov 5 minuter under den tiden. Sen var hon bara missnöjd, vägrade äta, skrek. Thristan och Thexas skickade jag ut i trädgården vid 13.30. Thiara fick äääntligen i sig lite mat vid 14.30 ca och efter det stoppade jag ner henne i vagnen och så gick vi ut vi med. Hon somnade bums och sov till 18.30 ca. Trött tjej då! Under tiden hon sov ute så rensade jag i trädgården. Så mycket löv, skräp och skit från förra ägarna. När Emil kom hem från jobbet så satte han också igång ute och rensade bland ”sitt” skräp som han samlat på altanen. Så nu är den tom och reda att möta våren.

Kvällen har varit lugn. Vi har ätit tacos, tittat på film och ätit lördagsgodis. Älskar helgerna när pojkarna är hemma!

20140322-224727.jpg

20140322-224739.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats