Hanna Loffart

Ungar alltså…

Det finns nog ingen som är så genomgod människa som Thexas.
Eller det gör det säkert, men ni förstår mig va?

Han kan absolut bli arg, och då främst på fotbollsplanen.
Men han vill aldrig något ont, han startar aldrig bråk eller förstör saker medvetet.
Han är en jättesnäll kompis och är mån om alla människor.

På Alla hjärtans dag så hade han köpt en tygros till en tjej i klassen, de säger att de är ihop men jag vet inte riktigt. Det ändras ju snabbt i den där åldern, Men de tycker mycket om varandra och han ville ge henne en ros. Så den packade han ner i sin skolväska och gav till henne på fritids. Så himla gulligt av honom! Men, han hade blivit retad, hånad och skrattad åt från de andra barnen. Så himla tråkigt! De menade säkert inget illa, men det är så synd att det blir så när han bara menar väl och vill göra någon glad. Det är tur att Thexas är så stark i sig själv och snabbt kan skaka av sig det där.

Och så hans film på Youtube. Vi la ju upp en film för ett tag sen där han sjunger en sång. Nu har det ramlat in sju elaka kommentarer på den så jag tog beslutet att radera filmen. Thexas vet inte om att folk har kommenterat dumma grejer och jag vill inte att han ska veta det heller. Utifrån kontona som kommentarerna kom från så är det även där barn som suttit och kommenterat! HUR kan vuxna människor låta sina barn göra såna saker? Förmodligen vet dom inte om det. Men varför har ens barn egna konton där de över huvud taget? Nej jag förstår inte. Och sen sitta och kommentera såna saker mot ett litet barn som bara sjunger en sång? Nej usch, så arg jag blir över det här alltså!

Just nu går vi igenom en riktigt kämpig tid tillsammans och det sista Thexas behöver är fler motgångar med att barn är elaka mot honom.
Men heja dig Thexas, du är världsbäst! ♥

21dc3af7-042e-4566-941c-0adcca9dc4cc.jpg 178f2bb9-9343-4db2-94d2-eac353d61b46.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats