Hanna Loffart

Ungar som växer

Onsdag kväll och jag har helgen i sikte, för går inte dagarna lite fortare nu när det är lite ljusare ute?
Det är ljust när jag kommer hem från jobbet och det är verkligen skönt!

Efter jobbet idag åkte jag en paket-runda då jag hade massor att hämta ut.
Jag som inte skulle köpa så mycket mer kläder till barnen nu hade jag bestämt. Det gick ju sådär när både HM, Lindex och KappAhl hade riktigt bra rabatter plus att PompDeluxe släppte sin vårkollektion förra veckan. Thristan har dragit iväg rejält på längden och behövde byxor, så det har jag en hel del i paketen som ska öppnas. Vi mätta våra fötter mot varandras igår, det skiljer bara en cm nu, så snart är han ikapp mig! Han har alltid haft ganska små fötter, men jag fåt nog köpa storlek 35-36 på hans vårskor nu. Inte konstigt att han klagat på att alla hans strumpor är för tajta, de är nog i storlek 33 typ, haha. Nu kan vi ju dela på våra svarta strumpor, suveränt ju!

Barnen har varit lediga idag då det var planeringsdag i skolan, så de har varit med Emil till Busfabriken och lekt av sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats