Hanna Loffart

Vab + bröllopstavlor

Igår eftermiddag var pojkarna så dukiga och gick hem själva från fritids.
Eller, Thristan hämtade Thexas på fritids och sen gick de till mitt jobb.
Thristan hade nämligen en tandläkartid och det ligger precis bredvid mitt jobb.
Så duktiga!

Det gick suveränt hos tandläkaren och nu ska han inte tillbaka förrän om tre månader. Han var själv stolt över sig själv efteråt, trots att hon bara tog bort lite tandsten och putsade lite. Inte alls som förra gången då det var ett mer eller mindre blodbad där inne. Så nu hoppas vi på att tänderna blir bättre och att besöket om tre månader lika enkelt som igår.

på väg hem så böjade Thexas frysa, han skakade och hackade tänder. Det var helt omöjligt för honom att sluta. Väl hemma så tog han på sig varma fleecekläder och kröp ner under dubbla filtar i soffan. Resultat: feber! Bara sådär! Precis som Thiara i fredags. Hennes försvann ju lika snabbt, så vi hopas på att det här är en lika mild variant.

Så dagen består av vab för min del. Jag ska passa på att städa undan lite, tvätta och hämta in adventsljusstakar och stjärnor.

På tal om nåt annat; jag tror att jag ska hänga upp våra stora bröllopstavlor över soffan där nere? De är ju enorma och har inte passat någonstans innan. Men här kan de väl funka? Vad tror ni?

fdb83098-b725-4109-84d7-f6a80d6c561c.jpg

d1290f3e-6e25-4039-83fc-803ee7f7224b.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats