Hanna Loffart

Vabbmorgon + glad tjej igen

Här hemma vaknade vi utsövda efter en natt utan kräkningar.
Det är ju alltid så att man sover lite sämre och lättare när barnen är sjuka. Man ligger på helspänn och håller tummarna hårt för att ingen ska bli sjuk. Men vi klarade natten galant!

Jag är som sagt hemma och vabbar med Thiara idag och imorgon. Men på onsdag kan hon gå till dagis igen om inget annat inträffar. Då har ytterligare 72 timmar gått och vi borde vara färdiga med den här magsjukeperioden.

Vi har startat morgonen lugnt. Emil åkte till jobbet och lämnade pojkarna i skolan. Thiara har fått låna iPaden och tittar på Dora utforskaren. De har tagit bort den serien från Netflix, så hon kunde inte se den på tvn. Men hon verkar rätt nöjd med att få låna en iPad. Det är inget hon är bortskämd med kan jag säga.

Hon är betydligt gladare än i helgen. Vi tyckte ju att hon var extra känslig och trött både fredag och lördag, det förklarade ju varför hon kräktes igår morse igen. Men idag är hon sitt vanliga glada jag igen. Och hungrig, hon tjatar efter något att äta hela tiden. Och vatten och festis. Jätteduktig!

DSC04324

DSC04327

DSC04335

DSC04338

Hennes tredje frukost idag. Man blir ju lite förvånad när hon kommer rusande och ropar ”Jag vill ha ägg med kaviar mamma!” Hur kom hon på det? Haha, ja det var bara att koka ägg till fröken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats