Hanna Loffart

Vad man spenderar sina pengar på…

Det är ju märkligt det där hur man prioriterar sina pengar.
Vad man väljer att lägga pengarna på.

Som igår. Jag behövde nytt smink och satt på Lykos hemsida och plockade ihop ett varukorg. 1100:- det kändes dyrt då, så jag klickade ner sidan och struntade i det. Och så sa Emil att pojkarna behöver nya badshorts, så jag klickade in på HM och där fanns det till bra pris. Tror ni att det bara blev två badshorts eller..?

Helt plötsligt så hade jag lagt 1100:- på barnkläder istället.
Och DET kändes inte alls dyrt. Visst är det märkligt? Hur jag alltid prioriterar barnen.
De behöver inte mer kläder, eller?

Thiara behöver skor till sommaren, så det klickade jag hem. Hon har haft ett par rosa glittriga innan som blivit för små och hon frågar ofta efter såna. Så de ska hon få i påskpresent tänkte jag. T-shirt till sommaren, likaså en söt blus. Och ser ni klänningen, men fina ryggen? Den gick ju inte att motstå! Och så badshorts såklart, och ett par fräcka shorts till Thexas.

hm1 hm2

Jag brukar alltid köpa HMs tygskor till pojkarna. Det är ju så bra pris.
Men nu verkar dom inte finnas? Kanske kommer senare i vår?
Men så ramlade jag över dessa nedan på Ellos rea för 70:-/paret.
Så det blev ett köp där med, tokbilligt ju!
Smidigt med dragkedja på, vi måste lära pojkarna att knyta sina skor snart inser jag.

Här hittar ni skorna till superpris!

ellos1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats