Hanna Loffart

Vår söndag

Söndag kväll IGEN! Jag älskar att veckorna går så fort. Även om det för med sig att helgerna också gör det. Idag har vi haft en riktig mysdag hemma. Thiara har blivit lite snorig och var på rätt dåligt humör imorse. Sen kom hennes bästis Julia över och lekte i flera timmar, det gjorde susen!

Jag och Emil har städat under tiden. Jag har både allergi och astma och nyser här hemma. Hej damm! Jag försöker få både man och barn att inse detta, men de skiter i det totalt! Idag tvingade jag Emil att städa, inte ens halva huset hann vi med. Men det kanske får honom att inse att man måste städa varje vecka, någonting varje dag, för att hinna med och hålla efter.

Vi fick även fikabesök av Emil föräldrar. Emils pappa är elektriker och hjälpte oss att få upp två lampor som vi köpte för två år sedan. Det blir nog jättebra när det är klart. Vad har vi mer sysslat med..? Jag har handlat och sen gjorde jag en jättegod morotssoppa. Pojkarna kom hem ikväll och sen har vi sålt iväg Thiaras spjälsäng med tillbehör, skönt!

Och så, fyra snabba från dagen:

img_8091.jpg

1. Thiara och bästisen Julia.
2. Julia skulle hem och äta lunch. ”Nej, jag äta hamburgare här” sa hon. Förra gången hon var här själv och lekte så åt vi hamburgare, det kom hon minsann ihåg så hon fick Emil att åka till Burger King och köpa lunch till oss. Gott!
3. Så busiga och glada. Åh, vad vi har skrattat åt dom idag!
4. Puss på dig pappa. Thiara är alltid väldigt generös med kramar och pussar, här i väntan på vitlöksbrödet i ugnen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats