Hanna Loffart

Vårt hotell i Danmark + första kvällen

Vi kom fram till vårt hotell igår eftermiddag, efter att ha kört i ösregn hit. Vi bor på Scandic Bygholm Park i Horsens, väldigt fint men liknar en bondgård enligt Thiara och Filippa.

Vi bor i ett familjerum, men det är så litet. Vi har alltid otur med våra rum alltså. Även detta rum saknar ac, men har ett fönster som går att öppna samt en liten bordsfläkt iallafall.

Ja ni ser ju ytan. Det går inte ens att gå mellan sängarna. Men hotellet är annars fint. När vi packat upp oss så tog vi en kaffe/öl i lobbyn. Det fanns tv-spel och lekrum till barnen så där roade (bråkade) dom ett tag. Vad ÄR det med mina söner och hålla sams alltså? De AVSKYR varandra!

Sen intog vi hotellets grillbuffe som var jättegod. Thexas fick nåt spel efter maten och det slutade med att han och jag fick upp på rummet strax efter 19, och 19.30 så sov han. Rolig kväll faktiskt. Jag visste att det skulle bli så här, vi har varit osams konstant sen vi åkte hemifrån.

Barnen sov gott (och jag med) på detta hotell. Sköna sängar och rätt behagligt trots brist på ac. Jag ligger under det öppna fönstret så det är skönt. Imorse vaknade barnen strax efter 7, fortfarande osams med Thexas men taggade på Legoland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats