Hanna Loffart

Vattenskada

Besöket från Anticimex imorse gick väl sådär.
Konstaterad vattenskada är det iallafall. Det visade fukt både i badrumsgolvet och i taket i hallen.
Inte så mycket dock, så förmodligen står det vatten i bjälklagret.

Vi upptäckte vattenskada när det var en fläck på väggen i hallen (man ser det på bilden) Dagen efter när vi duschade så droppade det vatten rakt genom taket. När vi inte duschar så droppar det ingenting, så det är golvbrunnen i badrummet som inte är tät. Det är en gammal golvbrunn (1974) så det är tydligen inte så konstigt sa kille från Anticimex.

Det känns så otroligt tråkigt att det händer NU. Vi som renoverat som tokar för att INTE behöva göra det när Thiara är så liten och jag är föräldraledig. Och så händer det här! Suck. Vi gjorde ju en budgetrenovering i badrummet för bara en månad sedan. Målade, bytte tak, satte in badkar till barnen. Det hade räckt med en sån renovering tyckte vi, men nu åker vi alltså på att göra om badrummet HELT!

Allt ska rivas om någon vecka, sen vet vi inte hur länge det behöver stå och torka. Några veckor kanske? Under tiden står vi utan dusch, vi har lånat grannarnas och mammas. Får väl göra upp ett schema över folk vi kan hälsa på och duscha hos, haha.

Jag var riktigt deppig när killen från Anticimex varit här. Pratade med bästis och då kändes det lite bättre. Bjöd sedan in min mormor och hennes Olle på eftermiddags-fika. Skönt att umgås med folk och tänka på annat. Pojkarna har varit sams hela dagen och vi avslutade dagen med disco nere i vardagsrummet. Så helt dålig har ju inte dagen varit. 🙂

20140210-211955.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AFA Försäkring

  Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

  Du kan ha rätt till ersättning från oss under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/Forsakringar/Forsakring-vid-foraldraledighet-och-graviditet/

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
  Du kan även kontakta oss via Facebook – https://www.facebook.com/afaforsakring

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  http://www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar
  Sofia
  AFA Försäkring

  1. hannarunesdotter

   Mm, det blir ju det. Förmodligen ganska mycket pga att badrummet är så pass gammalt. Allt i hallen är ju helt nytt så det blir inget avdrag där, men det känns ju som att badrummet är den stora kostanden.

 2. Jenny

  Vi hade vattenskada för ett tag sen i vårt enda badrum i huset. Vi fick då låna en dusch av byggbolaget (som blev kontakta och anlitade av försäkringsbolaget). Prata med försäkringsbolaget så borde de kunna lösa de på något sätt. Har man barn vill man gärna inte låna dusch hela tiden.

  Vi fick riva ut hela badrummet o börja om med tanke på att de var kakel o klinkers så de tog ca 2 mån innan allt var helt klart.
  Lycka till!

stats