Hanna Loffart

Vecka 2 på Hälsokällarn.

Ikväll har jag varit på Hälsokällarn, som alla tisdagar. Idag var det vecka 2 och jag gjorde en scanning av kroppen som jämfördes med förra veckan. Det var inte de resultaten som jag önskade, men de som jag hade räknat med. Sjudomar har gjort sitt tyvärr. Och eftersom den där sjukstugan här hemma tycks fortsätta så känns det lite extra trist.

Nu har jag satt igång med mitt måltidsschema iaf, det är en hel del att hålla reda på. Men otroligt kul när man lär sig.

Ikväll har jag precis fått i mig mango och kesella, hoppas det godkänns av coachen. Borde dricka lite vatten också, haha. Det där jävla vattnet! Pjuh! Hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats