Hanna Loffart

Veckan som gått

Äntligen är det fredag, och det betyder sista dagen innan semester för min del! Veckan har varit lugn på jobbet, skönt nog. Jag har hunnit få iväg en massa och jag kan nog gå hem för fyra veckors ledighet med gått samvete. Vi ar roliga planer i helgen och på söndag kommer pojkarna hem igen, sen väntar en veckas semester med min lilla familj.

Veckan har bla bestått av följande:

img_3399-1.jpg

img_3403-1.jpg

Jag fick fika-sällskap på jobbet av Thiara och Emil.

img_3406.jpg

Thiara och jag har ätit jordgubbar varenda dag.

img_3442.jpg

Och fikat ännu mer…

img_3437.jpg

Och ”förfirat” in semestern med grannarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats