Hanna Loffart

Veckans bästa och sämsta

Saker som hänt i veckan.

Bästa: Gympan med Thiara i torsdags, hon börjar bli så modig och vågar testa mer och mer. Stolt mamma! Idag skulle vi ha varit med på gympauppvisning, men det känns inte lönt att utsätta henne för det. En sak i taget.

Sämsta: På delad plats; stopp i tvättmaskinen och vattenfylld tvättstuga samt vattenläckage i badrummet.

Roligaste: När Emil hade lånat min bil och bytt däck på den, sen parkerat den på mitt jobb. När jag ska åka därifrån på eftermiddagen så försökte jag sätta mig i Thiaras bilbarnstol. Han hade alltså parkerat den med nosen utåt, vilket jag inte la märke till. Det gjorde dock de två hantverkarna i bilen bredvid som skrattade gott åt mig. Och vet ni, det är inte första gången detta händer…

Godaste: Marängtårtan som v gjorde till Emil igår, visar bilder i veckan!

Snyggaste: Pyssel-Piias nya hus. Det fick mig sugen på att renovera om ännu mer här hemma. (Jag blir så trött på mig själv..!)

Shopping: En ny taklampa till sovrummet, det kommer bli så fint där inne när det är klar. Just nu råder kaos.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats