Hanna Loffart

Veckans bästa och sämsta

Saker som hänt i veckan.

Bästa: Måste nog vara att vi börja på ordning på garderobsproblemet här hemma. Det är inte klart än, men jag hoppas att Emil kanske har energi om kvällarna i veckan så det kan bli klart. Men skjutdörrarna är uppe och man kan ana hur resultatet kommer att bli. Kalas!

Sämsta: Thiara åkte på ögoninflammation. Inte så farlig variant dock, hon lider inte alls av det. Men hon blev hemskickad från dagis i fredags pga det.

Roligaste: När syster Amanda berättar för mig (hon är 23 år ska tilläggas) att hon på fullt allvar trott att allt kött utom skinka kommer från kossan. Att fläskkött och nötkött är samma sak. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig när hon berättade det här. ”Men ja, jag vet ju att oxfilé kommer från oxen.” Haha, men inte att fläskkött är gris?

Godaste: Potatiskakan på Katrineholms galan. Så pass god att jag bytte ut min köttbit mot grannens potatis.

Snyggaste: Nya taklampan till sovrummet, det blev verkligen bra!

img_9032.jpg

Shopping: Dyra, men rätt tråkiga saker. Ytterdörr, fönster, takpapp och panel. Men det bästa – vi har bokat Legoland i sommar. Det ses väl som ”shopping” va?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats