Hanna Loffart

Veckans bästa och sämsta

Saker som hänt i veckan.

Bästa: Ledighet! Oj, vad jag njutit av att bara vara hemma!

Sämsta: Regn och snö, vi skulle ha påbörjat takbyte i torsdags – det gick ju inte alls! Nu får det nog vänta ytterligare några veckor då det ska vara ganska kallt ett tag.

Roligaste: Thiara var med på pojkarnas simskola i torsdags, det var första gången hon var med i badhuset så det var ju lite spännande. När pojkarna har simmat klart och står i duschen så går jag och Thiara in till omklädningsrummet för att ta på oss strumpor och vänta in killarna. Då går Thiara runt till alla kvinnor där inne och säger ”hej hej” (Det är blyga lilla Thiara vi pratar om här) Och sen börjar hon högt sjunga ”Snipp-sången” (Ni vet, den som barnkanalen gjorde för ett tag sen med snipp och snopp) Den gjorde hon om texten till och sjöng HÖGT om allas snippor där inne. Det gick INTE att få henne sluta sjunga, jag höll på att sjunka genom jorden när hon gick runt och hälsade på alla och spanade in deras snippor och sjöng för full hals.

Godaste: Mitt påskägg! Jag fick ett av Emil och barnen med mina favoriter; lakritsnappar och marspian.

img_9197.jpg

Snyggaste: Jag sprang på den här snygga vasen på Hemtex i veckan. Jag har spanat in den flera gånger, men inte köpt. Nu var den på rean PLUS 30% på det, så jag gav 69:- för den. Har jag sagt att jag är BÄST på att fynda?

img_9164.jpg

Shopping: Får jag säga vasen ovan igen? Förutom vasen så köpte jag en gul duk också, passade fint till påsken och till det nätta priset på 29:- (heja Hemtex rea!) så kan den ligga framme en vecka om året till påsk med gott samvete.

img_9198.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats