Hanna Loffart

Veckans bästa och sämsta

Saker som hänt i veckan.

Bästa: Pojkarna har börjat skolan igen, 1:an och 4:an. De börjar bli stora!

Sämsta: Folktandvården i Katrineholm som avbokar barnens tandläkartider gång på gång. Nu har de avbokat pojkarnas tider fem gånger varav de en av gångerna hade mage att skicka ut en faktura för uteblivet besök när DOM ringt och sagt att tandläkaren var sjuk? Nåja, veckans BÅDA tider avbokade dom igen och sen tyckte dom att JAG var besvärlig som bad om tid samma dag åt dom för att underlätta. Att barnen går i skola och därmed har skolplikt tyckte de inte spelade någon roll.

Roligaste: Fem-kampen hemma hos min pappa igår kväll. Jag var skitdålig på allt, speciellt att kasta pil och frisbee. Men roligt hade vi, så roligt att jag nästan kissade på mig av skratt!

Godaste: Sushin hemma hos Linda och Henke i fredags.

Goda gärning: Linda, Casper och Agnes som ställde upp och hämtade Thiara på dagis i fredags så jag kunde skjutsa pojkarna till deras pappa.

Snyggaste: Thiaras och min klädmatchning på Ikea. Från och med nu ska vi alltid ha likadana kläder tycker hon. Jag har dock lite för få rosa klänningar för att kunna matcha henne, haha. 

img_6033-1.jpg

Shopping: Vi har köpt ett nytt köksbord. Äntligen! Vi har haft ett ovalt sen innan vi köpte huset, men det passade verkligen inte in här. Nu slog vi till på ett vanligt rektangulärt och det blev mycket bättre.

Vackraste: Vigseln mellan våra vänner Fiffi och Fredrik.

img_5935-1.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats