Hanna Loffart

Viiiilken dag!

Herregud, den här dagen har gått i ett! I och för sig är det så jag gillar det, när det händer saker!

Dagen började med en promenad till jobbet. Samtal med politiker och lokaltidningen om sommarens jobb för ungdomar.
Jag får myyyycket jobb i vår, men det är bara roligt! Snart drar det igång ordentligt! 100% jobb, tjoo!

Sen var det bara att traska vidare till Thexas dagis för att hämta hem honom. Emil hade lång lunch idag och passade på att hämta hem Thristan i skolan, så slapp jag hämta båda. Jag och Emil möttes i hallen när jag kom hem med Thexas och han skulle åka och jobba igen.

I med mellis och sen kom det en man från en byggfirma och räknade på badrummet och hallen. Det blir ingen billig historia det där, då han bara trodde att försäkringen skulle täcka ca 20% av skadan. Och DET blir inte många kronor det. Speciellt inte med tanke på att det blir så mycket mer än bara skadan som måste göras. Det drar med sig hela badrummet. Men lika bra att göra det ordentligt när det ändå ska göras. Vi bestämde lite vad som ska göras och hur vi vill ha det. I samma veva som han var klar här så kom svärmor för kaffe och mys med barnen.

Och när hon åkte hem så slängde jag ihop en kladdkaka och åt kvällsmat med barnen. Sen kom Emil hem från jobbet ungefär samtidigt som Sanna, Andreas och Moa-Louise kom för mys och kvällsfika. Prat om allt och ingenting och galna ungar (läs Thristan och Thexas, de små gjorde inte så mycket väsen av sig. Än.) När de åkte hem var det raka vägen i säng för pojkarna som var så trötta och somnade bums efter saga. Emil åkte till sina föräldrar för att låna duschen och jag gav Thiara mat (som hon sen spydde upp.)

Det har varit en dag i full fart alltså. Morgondagen blir likadan nästan. Den börjar med ett besök hos BVC med fröken, ha inte varit där på en månad så det blir spännande att se hur mycket vår lilla klumpeduns har växt. Jag gissar på en hel del.

Bjuder på en bild på dagens Thiara, inte lätt att ta kort på henne nu när armar och ben flaxar hejvilt.

20140212-220806.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats