Hanna Loffart

Vilken dag!

Fy fan vilken dag, rentutsagt! Barnen har varit galna. Det har varit ständiga bråk, slagsmål, tjiv, tårar, dumma ord osv. Hur orkar man? Jag har varit hemma med barnen i sex dagar nu, och har fått nog! Får man säga så? Nej, verkligen inte! Men jag längtar tillbaka till jobbet imorgon, få komma ifrån en stund. Jag hade verkligen sett fram emot kvällens scrapbooking, men den blev inställd och det gjorde mig grymt ledsen! Ja, ni märker ju själva i vilket skick jag är i. Hmm…

Här hemma har vi istället haft en riktig slappkväll tillsammans med Fia och Marcus. Spelat ett nytt spel som jag och Emil fick i julklapp. Postkodmiljonären, riktigt kul! Jag och Fia spelade i ett lag och var riktigt dåliga, haha. Lite onyttigt snacks till det såklart. Mitt i veckan. Aja-baja!

Thristan har varit svårsövd idag. Han somnade bra, men har sen vaknat och inte riktigt kommit till ro än. Han fick sitta upp med oss en stund men ligger nu i sin säng och sover förhoppningsvis! Tidig morgon imorgon, då dagis och jobb åter väntar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats