Hanna Loffart

Vilken härlig vårdag

Vilken härlig vårdag alltså! Nog för att det har blåst storm, men termometern visade 17.5 grader i solen. Det vankas vår hörrni!

Vi har varit ute hela dagen. Jag har rensat i garage och förråd (blir fasen aldrig färdig, jag har hållit på nästan hela veckan) Men nu har jag sålt iväg alla Thiaras gamla skor. Sen har jag skänkt bort alla barnens bebissaker, känns skönt i hjärtat. Här blir det inga mer barn, så det är bättre att någon som behöver det kan ta över sakerna.

Emil har ÄNTLIGEN bytt ytterdörr till tvättstugan. En ny dörr har stått i garaget i 1,5 år men det har inte blivit av. Förrän nu. Det blev en himla skillnad inifrån, det drar inte längre och det blev snyggt. Men utifrån, fy fan så vårt hus ser ut alltså. och nu får vi vänta till nästa år innan det ska renoveras och målas om. Fasen…

img_8721.jpg img_8728.jpg

Thiara har verkligen njutit av den här dagen. Hon älskar att vara ute! Hon har donat själv, lekt i sandlådan, i lekstugan. Ritat med gatukritor, sparkat boll. I timmar! Vi märker knappt av henne.

img_8722.jpg img_8723.jpg img_8727.jpg img_8724.jpg img_8725.jpg

Vårtecken i vår trädgård! ♥

Thiara slog ihop på soffan vid 17, då hade hon varit ute sen 10.

img_8716.jpg

Hon var inte på muntert humör när vi väckte henne efter 20 minuter kan jag meddela. Men efter lite lirkande så fick vi i henne lite yoghurt och sen var hon glad igen. Hon har haft modevisning här hemma, provat massa kläder, dansat och sjungit för oss.

Det känns konstigt att ha en söndagkväll utan pojkarna hemma.
De är hos sin pappa och han skulle lämna dom i skolan imorgon bitti.
Jag känner mig lite ensam, eller hur man ska beskriva det.
Ser fram emot en ny vecka med dom hemma. ♥

Men nu väntar sängen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats